Geniet van een heerlijk diner bij pannenkoekenrestaurant ‘t Mussennest

Zin in een ontspannen avond uit eten met vrienden, familie of collega’s? Breng dan een bezoek aan pannenkoekenrestaurant ’t Mussennest. Natuurlijk kunt u bij ons kiezen voor een overheerlijke, huisgemaakte pannenkoek, maar wist u dat we ook diverse andere dinergerechten aanbieden? Neem zelf een kijkje op onze menukaart of kom gewoon eens langs om onze gerechten uit te proberen.

Uitgebreide dinerkaart

’t Mussennest staat in de regio al meer dan 45 bekend als een gastvrij en toegankelijk restaurant. In de loop der jaren zijn we uitgegroeid tot een modern pannenkoekenrestaurant waar u in een ongedwongen sfeer voor meer terecht kunt dan alleen pannenkoeken. Zo bestaat onze dinerkaart ook uit andere gerechten zoals een saté van de haas met stokbrood of friet en serveren we een heerlijk biefstuk van de chef. Ook kunt u uw hoofdgerecht uitbreiden met verschillende bijgerechten, zoals een heerlijke champignonsaus of een rauwkostsalade. Bij pannenkoekenrestaurant ’t Mussennest is er voor ieder wat wils. Ook voor de kinderen is er genoeg te kiezen!

U neemt toch wel een toetje?

Na het hoofdgerecht is het natuurlijk nog tijd voor een toetje om het diner mee af te sluiten. Kies uit een van onze heerlijke desserts, bijvoorbeeld een sorbet, een dame blanche of een Tarta Fantastica: een karamel ijstaartje met slagroom. Klinkt dat niet heerlijk? Voor de kinderen hebben we een speciale kindercoupe. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een lekkere koffie van onze uitgebreide koffiekaart om het diner mee af te sluiten. Wellicht met een stuk zelfgemaakt appelgebak?

Direct uw diner reserveren

Wilt u een reservering maken voor een diner bij pannenkoekenrestaurant ’t Mussennest? Neem dan telefonisch contact met ons op via 038-4479132 of 06-22505939. Ook groepen zijn welkom om van een heerlijk diner te genieten.

Wilt u reserveren?

Neem dan telefonisch contact met ons op via 038-4479132 of 06-22505939