Voor iedereen een pannenkoek bij pannenkoekenrestaurant ‘t Mussennest

Bij pannenkoekenrestaurant ’t Mussennest kunt u vijf dagen per week terecht voor de lekkerste pannenkoeken. In de vakantieperioden zijn we zelfs zeven dagen per week geopend en kunt u genieten van onze zoete en hartige pannenkoeken en onze pannenkoek specialiteiten.

Huisgemaakte pannenkoeken met ambachtelijke ingrediënten

Ons restaurant is al meer dan 45 jaar bekend in de regio. Inmiddels is ’t Mussennest uitgegroeid tot een modern pannenkoekenhuis; voor iedereen toegankelijk en met een uitgebreide menukaart. Alle pannenkoeken huisgemaakt met verse ingrediënten van lokale leveranciers. We serveren traditionale pannenkoeken en ook speciale pannenkoeken met vlees, vis, fruit en ijs. Daardoor vindt iedereen bij ‘t Mussennest wel een pannenkoek die hij lekker vindt. Ook met de kleinsten hebben we rekening gehouden. Voor de kids zijn er pannenkoekenmenus inclusief een leuk cadeautje. Het is zelfs mogelijk om uw eigen pannenkoek samen te stellen!

Bij pannenkoekenrestaurant ’t Mussennest is er voor ieder wat wils

Zo bestaat onze dinerkaart onder andere uit een saté van de haas met stokbrood of friet en serveren we een heerlijk biefstuk van de chef. Ook kunt u uw hoofdgerecht uitbreiden met verschillende bijgerechten, zoals een heerlijke champignonsaus of een rauwkostsalade. Bij pannenkoekenrestaurant ’t Mussennest is er voor ieder wat wils. Ook voor de kinderen is er genoeg te kiezen!

Informatie over reserveren

Wilt u verzekerd zijn van een plekje in ons restaurant? Dan raden we u aan van tevoren telefonisch te reserveren. Ook (grote) groepen zijn welkom in ons pannenkoekenrestaurant. Grote groepen kunnen bovendien gebruikmaken van een aparte ruimte in het restaurant.

Contact met ons pannenkoekenrestaurant

Heeft u vragen over ons pannenkoekenrestaurant of wilt u een reservering plaatsen? Wij zijn telefonisch bereikbaar via 038-4479132 of 06-22505939. Laat ons uw wensen weten, zodat we het u naar uw zin kunnen maken in pannenkoekenrestaurant ’t Mussennest. Graag tot ziens in Wapenveld!

Wilt u reserveren?

Neem dan telefonisch contact met ons op via 038-4479132 of 06-22505939