Uitgebreide lunchkaart bij pannenkoekenrestaurant ‘t Mussennest

Pannenkoekenrestaurant ’t Mussennest wordt door veel families, fietsers en wandelaars gebruikt om even op adem te komen en de benen rust te geven. Ook is ons restaurant een populaire ontmoetingsplek voor zakenmensen. En dat is niet voor niets, want dankzij onze uitgebreide lunchkaart kunt u genieten van een heerlijke lunch.

Gevarieerd lunchen bij ‘t Mussennest

Houdt u van een tosti, uitsmijter of omelet of bent u meer van een broodje kaas? Bij ’t Mussennest kan het allemaal! Ook met een grotere honger kunt u bij ons terecht. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijke saté of schnitzel met frieten. Iedere dag serveren we bovendien de Mussennest specialiteit snack champie met toast, ham,  uien en champignons; zeker een aanrader! Een broodje met een warme kom soep behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Speciale lunchwensen

Heeft u een actieve dag gepland met een grote groep en wilt u tussendoor bij ’t Mussennest koffie drinken, lunchen of dineren? Ons restaurant is uw beginpunt, tussenstop en eindpunt. Als u ons het programma van uw dag doorgeeft, zorgen wij dat er op de juiste tijden een lunch of diner voor u klaarstaat. De mogelijkheden bij ’t Mussennest zijn eindeloos, dus neem zeker contact met ons op als u benieuwd bent.

Meer weten over onze lunchkaart

Heeft u een vraag over onze lunchkaart of wilt u meer weten over de lunchmogelijkheden bij pannenkoekenrestaurant ’t Mussennest? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 038-4479132 of 06-22505939. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Wilt u reserveren?

Neem dan telefonisch contact met ons op via 038-4479132 of 06-22505939